prognoza

U BiH pretežito oblačno vrijeme

oblacno
27.11.2016.
u 08:41

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno i maglovito vrijeme. Temperature zraka u 07,00 sati: Bjelašnica -1 stupanj, Sokolac 3, Bugojno, Goražde, Sarajevo 5, Bijeljina, Gradačac, Ivan sedlo, Jajce, Livno, Sanski Most, Zvornik 6, Banja Luka, Bihać, Tuzla 7; Doboj, Prijedor, Srebrenica, Zenica 8, Trebinje 10, Mostar, Čapljina 11 i Neum 12 stupnjeva. 

U Bosni će danas preovladavati umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U Hercegovini jutro pretežito oblačno, a u ostatku dana postepeno razvedravanje. Tijekom dana ponegdje u Bosni sa slabim izmaglicama. U večernjim satima očekuje se kiša sa sjevera. Vjetar, slab, u Bosni sjeverni, a u Hercegovini zapadni. Dnevne temperature od 8 do 16 stupnjeva. 

U Sarajevu sunčano uz malu do umjereno oblačnost. U nižim dijelovima grada, dio prijepodneva, maglovito. Kiša se očekuje u večernjim satima. Dnevna temperatura oko 13 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?