znate li je?

Traži se pomoć Mostaraca: Žena u potrazi za školskom prijateljicom iz Mostara

Facebook
31.07.2022.
u 17:19

"Poznato je da Biljana koja je iz Mostara, sada živi u Berlinu u Njemačkoj. U Mostaru je živjela kod Partizanskog groblja, otac joj se zvao Milorad iz Nevesinja, a majka je iz Makedonije. Imala je dva brata, Vicko i Joca i žive u Beogradu", stoji u objavi na Facebooku

 

Na Facebooku se posljednjih dana širi objava u kojoj jedna osoba moli građane Mostara, kao i Mostarce u dijaspori da pomognu u potrazi za jednom osobom. 

Naime, Jasna Đelilović traži svoju dugogodišnju školsku prijateljicu po imenu Biljana, čije je djevojačko prezime bilo Todorović, a sadašnje udano joj nije poznato. Trebala bi imati oko 70-71 godinu. Skupa su išle u osnovnu školu -  Šantićevu (VI osnovnu školu).

"Poznato je da Biljana koja je iz Mostara, sada živi u Berlinu u Njemačkoj. U Mostaru je živjela kod Partizanskog groblja, otac joj se zvao Milorad iz Nevesinja, a majka je iz Makedonije. Imala je dva brata, Vicko i Joca i žive u Beogradu. Gospođa koja je traži se zove Jasna Đelilović, i ako znate i možete pomoći na bilo koji način, kontaktirajte na ovaj broj telefona 063/473-413", stoji u objavi. 

Objavljene su i fotografije iz školskih dana:

Foto: Facebook Leo Nicolier

Foto: Facebook Leo Nicolier

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?