UŽASNO

Tata se bacio pod vlak s kćeri u rukama, djevojčica čudom preživjela

24.09.2019.
u 21:15

Muškarac se odlučio baciti pod vlak, a sa sobom je povukao i kćer od pet godina koja je i dalje živa zahvaljujući dobrim ljudima

Fernando  Balbuena-Flores (45) u ponedjeljak ujutro u 8 sati, za vrijeme najveće gužve u Bronxu u New Yorku, skočio je pod vlak koji je bio u pokretu. Za ruku je držao i svoju kćer koja je prošla samo s nekoliko ogrebotina.

 

 

Dvojica muškarca koja su se našla u blizini pomogla su i spasila djevojčicu, Vozaču su pokazivala da zaustavi vlak, piše Lad Bible.

 

 

"Hvala vam svima na pomoći. Molim vas da poštujete moju bol. Dijete je u savršenom stanju, zahvaljujući Bogu i anđelima koji su se pobrinuli za nju. Sve je dobro, osim odsutnosti mojeg muža", rekla je majka djevojčice Niurka Caraballo za ABC. 

Svjedoci kažu kako je tata bio miran i razgovarao na telefon sa svojom ženom kojoj je rekao da je voli i da vodi brigu o njihovoj djeci, a susjedi kažu kako je riječ o muškarcu koji je patio od depresije i nije uzimao potrebnu terapiju. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije