Ministarstvo komunikacija i prometa

Svečano otvaranje radova na izgradnji mosta preko Save

10.10.2019.
u 15:00

Ministarstvo komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine, na čelu sa zamjenikom ministra Sašom Dalipagićem, poziva na svečano uvođenje u posao na izgradnji dionice: Okučani – granica Bosne i Hercegovine, I. faza: most na granici preko rijeke Save, u petak, 11. listopada 2019. godine u 14 sati, na lokaciji mosta Čatrnja, Gradiška. 

Svečanom otvaranju radova prisustvovat će ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske Oleg Butković,
predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, šef Delegacije EU i specijalni predstavnik EU u BiH Johann Sattler, europska povjerenica za mobilnost i promet Violeta Bulc te član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda Milorad Dodik.

Europska unija je financirala projekat s 6,8 milijuna eura bespovratnih sredstava u okviru Agende za povezivanje preko Investicijskog okvira za Zapadni Balkan (WBIF), najavljeno je iz Ministarstva komunikacija i prometa BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?