Intervju: Miro Kraljević

Široki Brijeg je među 10 najrazvijenijih jedinica lokalne samouprave u FBiH

10.08.2018.
u 09:00

Široki Brijeg današnjom svečanom sjednicom Gradskog vijeća počinje sa službenim obilježavanjem svoga dana, ali i Velike Gospe, najvećeg blagdana u ovoj sredini. Gradonačelnik Miro Kraljević tim povodom u intervjuu za Večernji list BiH govori o uspjesima, ali poteškoćama ovoga grada koji posljednjih godina postaje jedna od najrazvijenijih jedinica lokalne samouprave u BiH.

Dan grada prigoda je kako bismo se prisjetili svega onoga što smo uradili u protekloj godini dana?

- To je dan kada ljudima bude predstavljeno sve što se uradilo u prethodnom razdoblju. No, nije glavni smisao te sjednice prezentacija. To je svečana sjednica na koju se pozove širok krug ljudi koji su bitni, od predstavnika institucija svih razna vlasti, udruga..., pa je ipak uobičajeno da se taj dan prezentira javnosti što je napravljeno. Smisao je da imamo oko čega okupiti ljude, od mjesnih zajednica do najviših razina vlasti, koji su bitni u funkcioniranju Širokoga Brijega. Jer, što smo bolje uvezani i komuniciramo sa svim tim ljudima, uspjeh je veći. Inače, naš slogan je “Široki uvijek na prvom mjestu” pa u tom smislu i radimo. Dan našega grada prigoda je kako bismo se prisjetili svega onoga što smo uradili u protekloj godini dana, ali i onoga što planiramo i što bismo trebali u budućnosti uraditi u našem gradu. Osim Dana grada, vrijeme devetnice Velikoj Gospi, kao i sami blagdan Velike Gospe zauzimaju posebno mjestu u životu svih Širokobriježana, ali i naših gostiju. Ovo je vrijeme kada u našem gradu vlada posebno svečano ozračje, čime se svi ponosimo.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije