Oaza luksuza u Brazilu

Reprezentacija BiH na prekrasnoj plaži Atlantika

brazil_131213
Foto: Agencije
13.12.2013.
u 10:05

Hotel se proteže na 45 tisuća četvornih metara

Glavni tajnik Nogometnog saveza BiH Jasmin Baković i tajnik stručnog stožera nogometne reprezentacije Elmir Pilav vratili su se jučer iz Brazila u Sarajevo. Nakon inspekcije stadiona, terena za treninge i hotela u Salvadoru, Rio de Janeiru i Cuiabi, gdje bh. reprezntacija igrati u grupnoj fazi na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, oni su posjetili pojedine trening-kampove, kako bi pronašli najpogodniju bazu za boravak prije i tijekom Svjetskog prvenstva. Imajući u vidu kako je u FIFA-i započela proces prijave trening-kampova, bilo je neophodno reagirati brzo i prijaviti odgovarajuće odredište u kojem će boraviti reprezentacija BiH.

Oaza mira

Nakon konzultacija unutar Saveza prijavljen je luksuzni hotelski kompleks Casa Grande (5*), udaljen stotinjak kilometara od Sao Paola. Smješten je na otoku Guaruja, na obali Atlantskog oceana. Građani Sao Paola najčešće se odmaraju na ovom otoku, uživajući u prelijepim plažama.

Resort Casa Grande raspolaže svim modernim sadržajima za smještaj igrača, stručnog stožera i delegacije Nogometnog saveza BiH. Stadion na kojem će zmajevi trenirati je udaljen pet kilometara od hotela. Bit će rekonstruiran do početka priprema za Svjetsko prvenstvo. Reprezentativci BiH raspolagati će i s dva luksuzna bazena, tropskim vrtom i pet restorana. Hotel je sagrađen u brazilskom stilu. Kompleks obuhvaća 45.000 četvorni metara, okružen palminim drvećem. Noćenje u jednokrevetnoj košta oko 350 maraka.

Cijeli članak pročitajte u Večernjem listu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?