ZANIMLJIVO

Psiholog otkrio da način spremanja jastuka puno govori o osobi, a evo što svaki znači

shutterstock
08.03.2021.
u 07:31

Svako jutro namještate jastuke ili ih samo ostavite kako jesu? Ova navika puno otkriva o vašoj osobnosti

Jastuci na našem krevetu mogu otkriti puno zanimljivih činjenica o nama. Neki kažu da osobe koje spavaju s više od jednim jastukom su usamljene, dok osobe sa samo jednim jastukom mogu biti hladne. Psiholog Lee Chambers otkrio je što stil spremanja jastuci otkrivaju o našim osobnostima, kako piše Daily Mail.

Savršeno namješteni jastuci

Popularan izbor je klasični aranžman koji se može pohvaliti gomilom organiziranih ukrasnih jastuka na kojima se zapravo nikad ne spava, ali koji su idealni za pružanje spavaćoj sobi dodatnog stila. Ovaj aranžman jastuka daje snažan osjećaj tradicije i da je netko vrlo moralan te uravnotežuje praktičnost sa sposobnošću. Teško da će oni prvi isprobati nešto novo.

Raspored po veličini

Drugi aranžman je kada ljudi organiziraju svoje jastuke od velikih do malih, što je uobičajeno za stvaranje simetričnog izgleda na bračnim krevetima. Ovakav red u jastucima vrlo je umirujući za one koji vole usklađenost i ravnotežu. Uživaju u tome da imaju jasne granice i strukturu u životu, ali imaju i izniman natjecateljski duh.

Poduprti

Podupiranje jastuka ravno i uz uzglavlje ujutro prije no što ih noću ponovo stavite ravno bio je još jedan popularan pristup. Ovaj pristup koriste osobe koje su istinski ljubitelji rituala. Izvrstan je za one koji vole mijenjati izgled svog kreveta tijekom dana i noći, a ovo oko za detalje čini ih vještima u analizi.

Različiti smjerovi

Ako svoje jastuke rasporedite na različite načine ili čak želite partnerov jastuk smjestiti na jedan, a vaš na drugi način, Lee otkriva da uživate u kaosu i da ste kreativni. Vjerojatnije je da će uživati ​​u malo kaosa i zabave, ali i biti velikodušni.

Ne slažete ih

Iako bi nekima možda trebalo vremena da poslože svoje jastuke nakon što ustanu iz kreveta, mnogi će jednostavno ostaviti jastuke kakvi jesu. Ovo je znak praktičnosti i učinkovitosti. Takva osoba je puna samopouzdanja i individua koju ne mogu promijeniti trendovi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?