Tužiteljstvo BiH

Prijedlog pritvora za osumnjičene u slučaju Pavlović banka

pavlović banka
12.02.2016.
u 15:04

Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine uputit će Sudu BiH prijedlog za mjere pritvora za četvero osumnjičenih iz Pavlović bank international, javlja Anadolu Agency (AA).

Nakon ispitivanja osumnjičenih tužitelj Tužiteljstva BiH, uputit će prema Sudu BiH prijedlog za određivanje pritvora za osumnjičene Slobodana Pavlovića (1938), Petra Lazića (1962), Ljiljanu Garić (1964) i Blagu Balgojević (1950). 

"Prijedlog pritvora bit će upućen je iz razloga opisanih članom 132. stav 1. ZKP-a BiH, što između ostalog uključuje opasnost od bijega, zbog osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi, u nastojanju da ometu i onemoguće vođenje kaznenog postupka protiv njih, uništili ili sakrili dokaze i tragove važne za kazneni postupak, te izvršili utjecaj na svjedoke i suučesnike, te da bi boravkom na slobodi mogli počiniti novo kazneno djelo ili završiti započeto", navode iz Tužiteljstva BiH.

Osumnjičeni su pod istragom u predmetu koji se odnosi na kaznena djela financijskog kriminala, vezana za poslovanje Pavlović banke u Bijeljini, kao i poslovanje vlasnika banke Slobodana Pavlovića.

Prijedlog za određivanje mjere pritvora bit će upućen Sudu BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije