zajednička sjednica

Potpisano nekoliko sporazuma između BiH i Hrvatske

Foto: Fena
1/2
07.07.2017.
u 13:24

Zajednička sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine  i Vlade Republike Hrvatske je završena, a po njenom okončanju potpisano je nekoliko bilateralnih sporazuma, ugovora, memoranduma i protokola.

Ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak i potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Hrvatske Marija Pejčinović - Burić potpisali su Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vijeća ministara BiH o europskom partnerstvu.

Protokol o suradnji između Vlade Hrvatske i Vijeća ministara BiH u traženju nestalih osoba potpisali su ministrica za ljudska prava i izbjeglice BiH Semiha Borovac i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Zamjenik ministar sigurnosti BiH Mijo Krešić i predstojnik Ureda za nacionalnu sigurnost u hrvatskoj vladi Pjer Šimunović potpisali su Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vijeća ministara BiH o uzajamnoj zaštiti tajnih podataka.

Sporazum između Vijeća ministara BiH i Vlade Hrvatske o suradnji u oblasti turizma potpisali su ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović i ministar turizma u Vladi Republike Hrvatske Gari Cappelli.

Ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović i ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u Vladi Republike Hrvatske Nada Murganić potpisali su Memorandum o suradnji u području mladih između Ministarstva civilnih poslova BiH i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Hrvatske.

Nakon potpisivanja sporazuma uslijedila je pres-konferencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije