Suzbijanje korupcije

Porezna uprava FBiH poziva građane da prijave korupciju online

korupcija
19.01.2016.
u 15:57

Sve prijave koje se dostave na e-mail adresu korupcija@fpu.gov.ba i budu potkrijepljene činjenicama biti će provjerene

Porezna uprava Federacije Bosne i Hercegovine poziva porezne obveznike da prijave sve uočene nepravilnosti ili sumnje o postojanju koruptivnih aktivnosti nadležnim istražnim organima, tužiteljstvima i direktoru Porezne uprave na e-mail adresu: korupcija@fpu.gov.ba.

U cilju utvrđivanja osnovanosti navoda Porezna uprava će zatražiti od nadležnih organa da se izvrši identitet osobe koja svoje navode iznose po pseudonimima.

Sve prijave koje se dostave na e-mail adresu korupcija@fpu.gov.ba i budu potkrijepljene činjenicama biti će provjerene i za koje se utvrdi osnovanost Porezna uprava će poduzeti aktivnosti iz svoje nadloženosti, te će iste prosljediti nadležnim tužiteljstvima i agencijama.

Porezna uprava jamči zaštitu podataka osoba koje prijave korupciju.

E-mail adresa korupcija@fpu.gov.ba bit će otvorena narednih 30 dana, kako bi se obveznicima omogućilo da jednostavno i izravno prijave bilo koji vid koruptivne aktivnosti i na taj način daju svoj doprinos suzbijanju korupcije koja dovodi do kršenja univerzalnog principa jednakosti svih građana pred zakonim, priopćeno je iz Porezne uprave FBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?