Ivanić:

Otvoriti razgovore o granici BiH i Srbije

Mladen Ivanić
26.08.2017.
u 16:30

Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je danas u Banjoj Luci da razgovor o granici Bosne i Herecgovine i Srbije treba da bude jedna od tema službenika dviju zemalja.

- Naša obaveza je da uđemo u proces razgovora o granici. To neće ići brzo, ali je to obaveza i interes i RS, i BiH i Srbije da dođe do utvrđivanja te granice. Posebno je to interes srpskog naroda, koji dominatno živi na prostoru uz granica i smatram da to treba da bude jedna od ključnih tema razgovora – rekao je Ivanić.

Kazao je kako će se tijekom iduće posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Sarajevu testirati politički ambijent.

- Velika odgovornost je na Sarajevu da osigura normalnu posjetu i na tome će se testirati politički ambijent u Sarajevu - rekao je.

Ivanić je novinarima rekao da je vozni park koji mu je na raspolaganju kao članu Predsjedništva manji nego što je imao njegov prethodnik Nebojša Radmanović.

- Dva vozila sam poklonio institucijama lokalne zajednice i smanjen je vozni park, a ne povećan. Vozila koja koristim su u skladu s normama koje su i ranije bile – naveo je Ivanić, istitučući da tokom boravka u Banjoj Luci često nema osiguranje i sam upravlja svojim vozilom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?