Banja Luka

Otkriven improvizirani laboratorij: U kući uzgajao marihuanu

14.06.2020.
u 10:33

Banjolučka policija uhapsila je Srđana Jungića kome su u kući otkrili improvizovanu labaratoriju  za uzgoj marihuane. 

 

U PU Banja Luka navode da su policijski službenici operativnim radom došli do saznanja osumnjičeni uzgaja marihuanu. Po nalogu banjolučkog Osnovnog suda izvršen je pretres kuće i drugih objekata koje koristi i otkrivena je laboratorija sa kompletnom opremom za uzgoj droge, piše Avaz.ba. 

- U pretresu su pronađene i oduzete 44 saksije sa zasadom indijske konoplje, oko 1,2 kilograma marihuane, tečnost za pospješivanje rasta biljaka, tri reflektujuće halogene lampe, tri aluminijumska savitljiva crijeva za ventilaciju, ventilator, aluminijumska folija sa štipaljkama i špagom koja predstavlja oblogu improvizovane laboratorije, tekuće gnojivo i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog kaznenog djela - navode u PU Banja Luka.

 

Akcija je provedena pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva u Banjoj Luci i u toktijeku u je kriminalistička obrada nad osumnjičenim Jungićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?