Livno

Oktoberfest na livanjski način u PTC-u ‘Forum’

25.10.2016.
u 10:00

U Poslovno-trgovačkom centru “Forum” u Livnu, gdje se inače održavaju brojne manifestacije, održani su i “Dani Oktoberfesta”.

Festival piva i roštiljskih delicija trajao je tri dana.

Posjetitelji su mogli uživati u točenom pivu, a u ponudi su im bila razna druga, primjerice Ožujsko, Staropramen, Becks, Tomislav, Pan i domaće Livanjsko te su također mogli uživati u ukusnim kobasicama, a prije svega bile su tu kobasice debrecenka, minhenska te greisinger - bijela kobasica, kao i grill-kobasica.

Na dan otvorenja manifestacije “Dani Oktoberfesta” u Poslovno-trgovačkom centru “Forum” u Livnu tamburaški je sastav Miris juga svojom svirkom i pjesmom upotpunio ugođaj, a građani Livna s kojima smo razmijenili koju riječ izrazili su zadovoljstvo time što se “nešto događa” i u njihovom gradu.

Inače, ovaj centar, Poslovno-trgovački centar “Forum” u Livnu, već nekoliko godina zaredom organizira i sajam koji nosi naziv “Zlatne ruke Livnjaka”, a na kojemu se izlaže sve iz kućne radinosti, počevši od suhomesnatih proizvoda, nadaleko poznatih livanjskih sireva, pa sve do pekmeza, džemova i voćnih likera, meda i ostalih pčelarskih proizvoda. Također, tu se mogu pronaći i umjetničkih djela kao što su slike, skulpture od drveta, oslikane boce, zlatovez i sl. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?