sarajevo

Održan Napretkov Božićni koncert u Sarajevu

koncert
22.12.2016.
u 07:25

Svečani Božićni koncert HKD “Napredak", njegovo jubilarno 25. izdanje, održan je u sarajevskom Narodnom kazalištu.

Predsjednik društva Franjo Topić je, prije početka koncerta, kazao novinarima da je poruka Božićnog koncerta, prije svega, da unese malo optimizma u ovu zemlju, prenosi Faktor.ba

- Mnogi su u depresiji. Mi donosimo malo radosti. Božić je blagdan radosti. Imamo i pjesmu "Radujte se narodi" koju će večeras pjevatio ekskluzivno dječak Marko Bošnjak - kazao je Topić.

Istakao je da ove godine na Božićnom koncertu više sudjeluju domaće snage, navodeći između ostalih hor "Pontanima" te hor Katoličkog školskog centra sv. Josip, solisticu Vedranu Šimić i dirigenta Daria Vučića, nekadašnje “Napretkove” stipendiste i Sarajevsku filharmoniju.

- Tu je i gost Domagoj Dorotić iz Osijeka, mladi pjevač koji je u usponu - naveo je Topić.

Naglasio je da prihod od Božićnog koncerta ide u "Napretkov" Fond za stipendiranje. Po njegovim riječima, to je mali doprinos mladima i njihovom školovanju.

Događaju su prisustvovali predstavnici političkog, javnog i kulturnog života te predstavnici međunarodnih organizacija i diplomatskog kora u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije