Granična policija BiH

Odgode graničnih kontrola putnika na prijelazima s Hrvatskom između 7. i 8. veljače

granica rh
Ilustracija
07.02.2023.
u 18:39

Kako bi se izbjegla duljnja čekanja na provedbu granične kontrole na pojedinim graničnim prijelazima s Hrvatskom, preporuča se da u navedeno vrijeme putnici koriste alternativne cestovne granične prijelaze

Granična policija BiH uputila je obavještenje putnicima da će se u Republici Hrvatskoj (RH) u noćnim satima, između 7. i 8. veljače (utorak i srijeda) provesti redovito održavanje Nacionalnog informacijskog sustava za upravljanje državnom granicom (NISUDG) radi čega će doći do prekida sustava što će prouzročiti odgode u provedbi granične kontrole putnika na pojedinim graničnim prijelazima s Hrvatskom.

Kako bi se izbjegla duljnja čekanja na provedbu granične kontrole na pojedinim graničnim prijelazima s Republikom Hrvatskom, preporučujemo da u navedeno vrijeme putnici koriste alternativne cestovne granične prijelaze, priopćeno je iz GPBiH.

Detaljnije informacije MUP-a Republike Hrvatske možete pogledati OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?