Projekt

Novi zatvor u Mostaru gradit će se novcem iz IPA fondova

asdas
03.10.2015.
u 06:15

U mostarskom prigradskom naselju Jasenica završena je prva faza izgradnje novog zatvora. Tako smo prije skoro tri godine započeli tekst u “Večernjem listu”. Žalosno je kako bi i danas tekst o projektu novog zatvora mogli započeti istom rečenicom, a bilo je planirano da izgradnja cijelog zatvora traje ukupno četiri godine. Nakon što je završena prva faza radova, vlasti su shvatile kako nema novca za nastavak radova. Nakon tri godine stanke, sredstva još nisu osigurana.

Status quo

- Stojimo već godinama u mjestu. Dobili smo informaciju kako nema novca za nastavak radova i to je sve što znamo. Završena je samo prva faza, a mi smo računali da će biti završen cijeli projekt. Ne treba zaboraviti kako će dovršetak ovog projekta donijeti Mostaru mnogo toga. Od otvaranja novih radnih mjesta, do velikog rasta potrebe za poljoprivrednim proizvodima. Ali projekt prvo treba završiti - govori za “Večernji list” Romeo Zelenika, direktor KPZ Mostar. Prema dostupnim informacijama, država neće imati novca za nastavak projekta. Zato se nadaju kako će iduće godine projekt moći prijaviti na IPA fondove.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije