LJUBAVNI PROBLEMI

'Neprestano me zove u šetnju, a zna da sam u kolicima'

21.09.2019.
u 08:45

Preko interneta je upoznala muškarca koji joj se izrazito sviđa, ali on je stalno poziva na šetnje prirodom, a ona je u kolicima.

- Cijelo vrijeme govori da se moramo naći za šetnju, a već sam mu rekla da sam u kolicima - započinje svoju priču žena koja se za savjete obratila Deidre, terapeutkinji portala The Sun.

Objasnila joj je kako ima specifično stanje kralježnice koje se pogoršalo kada ju je prije pet godina ostavio muž. Sada je upoznala izrazito simpatičnog muškarca na online stranici za spojeve. Ona ima 47 godina, on je dvije godine stariji i već tjednima ne prestaju pričati.

- Predlaže šetnje prirodom. Na početku naših razgovora sam mu ispričala sve o svom stanju, ali sada se bojim ponovno o tome govoriti kako ga ne bi otjerala od sebe - nastavila je.

Deidre ne smatra kako bi to trebao biti prevelik problem.

- Samo mu recite da biste rado otišli u šetnju, ali da niste sigurni kako ćete se snaći s kolicima. Možda on već računa na to, ali svakako je bolje da odmah zna. Pokušajte si prvo pronaći prijatelja umjesto da lovite spojeve - rekla joj je. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije