ČUDOM SE PROBUDILA

Nakon poroda pala u komu: Sedam godina kasnije upoznala kćer

ČUDOM SE PROBUDILA
11.03.2017.
u 12:00

Danijela Kovačević (25) iz Vojvodine nakon sedam godina kome upoznala je svoju kćer koju je rodila još 2009. godine. Ona je odmah nakon poroda pala u komu zbog teškog trovanja krvi. Liječnici su je tada uspjeli oživjeti, no u komi je bila sve dok nije otišla na liječenje u njemački Pforzheim gdje je prvo bila u stanju budne kome, no sada se napokon probudila i svjesna je svega oko sebe, prenosi Vecernji.hr

Dok je bila u stanju 'budne kome' mogla je gledati i hodati uz pomoć asistenta, no nije bila svjesna ničega oko sebe pa niti kćerkice koju je rodila.

No tada je iznenadila liječnike i probudila se. sada može držati olovku u ruci i tablet, sjediti te pratiti razgovor, piše Metro. U stanju je i prohodati 800 metara što je veliko postignuće.

No, oporavak je izuzetno skup. Tretman traje tri mjeseca i košta čak 50.000 eura.

– Snalazimo se kako znamo. Pomažu nam rođaci, ali i ljudi diljem svijeta. Puno novca ode na lijekove i hranu, no dosta se potroši i na pelene zato što ih treba mijenjati svakih tri sata – kaže majka Vesna Kovačević koja se brine o kćeri s obzirom na to da je nju i njezinu sedmogodišnju kćer napustio otac njezina djeteta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?