poznati Livnjak

Mate Rimac obećao pomoć livanjskoj bolnici: Kontaktirao partnere iz Kine

Mate Rimac
Petar Glebov/PIXSELL
24.03.2020.
u 11:35

Nakon što su se Livnjaci samoorganizirali da prikupe pomoć za nabavku respiratora, zaštitnih sredstava, lijekova i druge opreme za bolnicu u Livnu, kojoj dosta toga nedostaje u borbi s pandemijom koronavirusa, već su neki dali sredstva, među kojima i izbornik Hrvatske Zlatko Dalić, koji je donirao 10.000 KM.

Da će pomoći livanjskoj bolnici, obećao je poznati Livnjak Mate Rimac, koji će kontaktirati i svoje poslovne partnere u Kini vezano uz ovu akciju.

- Radimo punom parom da nabavimo opremu koja nedostaje u Livnu. Nabava Rimac Automobila radi na tome, kontaktirali smo naše Kineske partnere, ako bude potrebno mi ćemo koristiti i našu širu međunarodnu mrežu partnera. Možda su sad svi pretjerali s panikom i s tim respiratorima dok zapravo i nisu toliko korisni. Mi ćemo se potruditi nabaviti ih, no čini se da je to gotovo pa nemoguće danas. Trebali bismo znati više kroz par dana - napisao je Rimac na svojoj Facebook stranici, prenosi Avaz. 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Barbasmora
11:59 24.03.2020.

Lipo to vidit...ali nasa Domovina danas ovisi o pomoci iz vana pa i ljudi nalik Rimca. Molim vas nemojte pratit koje sve mjere imajo u zapadnoj civilizaciju... recimo odma priko schengenske granice Slovenija omogucila financijsku pomoc nezsposlenim, firmama, samozaposlenima...jefitinja strujaja za 25%, drzava placa skoro svima sve poreze( penzija, sociala...) Povoljni krediti gospodarstvu.... sve zu zamrznuli u stanju prije krize i od tu ce pocet kad kriza zavrsi.... pa i prvi su nama pomogli zimskim satorima krevetima spavacim vrecama grijalicama....a plenki seta zagrebom i se cudi....a slocenci svojim vojnim zrakoplovom vracaju hrvate u domovinu.... Nama je najbolje da kao najsiromasnija drzava u EU idemo u stecaj...ako ce nam EU to dozvolit....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije