Kriza učinila svoje

Legendarni bh. košarkaš dostavlja kruh i druge pekarske proizvode

27.07.2020.
u 10:44

Kriza zbog koronavirusa posebno je pogodila sportske klubove i radnike, a to se najbolje može vidjeti na primjeru legendarnog bh. košarkaša Samira Lerića.

Rekorder po broju nastupa u reprezentativnom dresu očito sebi nije mogao priuštiti veliku stanku pa je počeo raditi na poslu distribucije kruha i drugih pekarskih proizvoda.

Fotografija na kojoj Lerić nosi korpu s pekarskim proizvodima brzo je postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi su iznenađeni kako čovjek koji je imao 12 godina reprezentativne karijere i dalje ne radi u košarci.

Lerića smo jutros i pozvali kako bismo provjerili navode, a on nam je potvrdio kako se upravo nalazi na svom novom poslu.

Posljednjih godina je bio angažiran u SKK Student iz Mostara, koji je nakon prekinute sezone zbog koronavirusa stekao pravo nastupa u prvom rangu bh. košarke.

Međutim, nedostatak financija im je stvorio poteškoće, zbog čega i neće nastupati u Prvenstvu BiH, što se očito odrazilo i na Lerića koji je odlučio pronaći novi posao.

Iako Lerić trenutno radi častan posao dostavljača, ovo je samo jedan od primjera kako je koronavirus imao negativan utjecaj na sadašnje i bivše vrhunske sportaše, piše Klix.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije