Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Korisnička podrška tu je – za vas, a vi ostanite doma zbog nas…

01. travnja 2020. u 17:00 0 komentara 92 prikaza

Sukladno uputama nadležnih institucija i trenutačnoj epidemiološkoj situaciji u vezi s pandemijom koronavirusa, i u HT ERONET-u je, gdje je to moguće, napravljena reorganizacija rada po sektorima i odjelima. Tako je, za određeni broj djelatnika, omogućen i rad od kuće, a sve u cilju što manjeg okupljanja i dolazaka na posao koji podrazumijevaju i socijalne kontakte. 

No tu su i one službe koje su, bez obzira na sve, na raspolaganju našim korisnicima 24 sata dnevno. Jedna od njih je i Korisnička podrška HT ERONET-a. 

„Korisnička podrška HT ERONET-a radi punim kapacitetom i u ovim teškim vremenima, stoga vas pozivamo #ostanidoma, a za sve što trebate obratite nam se iz udobnosti svoga doma. Uvijek smo tu za vas“, kaže direktorica Sektora korisničke podrške Tea Barišić.

Kanali na koje nam se možete obratiti su: mail – info@hteronet.ba i chat kanal komunikacije na www.hteronet.ba, uz standardne kanale podrške koje možete dobiti pozivom na besplatne brojeve telefona – 0800 88 888 za privatne i 0800 88 000 za poslovne korisnike. 

Podsjetimo, putem Korisničkog portala (https://plusklub.hteronet.ba/) omogućena je  i besplatna aktivacija e-računa.

„Na poslu smo zbog vas, a vi ostanite doma zbog nas. Budite odgovorni, čuvajte svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih i – #ostanikodkuće. I u ovim okolnostima ostanite s nama i – vezu koja traje jer sve je lakše kad smo povezani…“,  poruka je iz Korisničke podrške HT ERONET-a uobličena i u videozapis koji možete pogledati na sljedećem linku: 

https://www.youtube.com/watch?v=Fx6SjSlacfQ

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.