ČUDAN ZAHTJEV?

Kako bi vi postupili? Gosti bijesni zbog mladenaca, prijete bojkotom: Oni nisu normalni

20.05.2019.
u 21:45

Na svadbi će biti oko 200 gostiju, a veliki broj je bijesan jer su navijači Liverpoola

Mladenci iz Liverpoola koji će se 1. lipnja  vjenčati u Engleskoj zabranio je svojim gostima gledanje finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama. 

Po priči jednog od pozvanih gostiju, par je tražio na pozivnici da nitko ne pita za finale, da ne gledaju na svojim mobitelima i da ne napuštaju svadbu zbog utakmice, piše Liverpool echo.

Većina ljudi koji će prisustvovati tom vjenčanju je iz Liverpoola, ali mladenci su strogo poručili da je ovo dan za njih, a ne za utakmicu.

Na svadbi će biti oko 200 gostiju, a veliki broj je bijesan jer su navijači Liverpoola. 

- Razumijem ih donekle, to je nogometna utakmica, mladenci ne žele usred svadbe pola gostiju nestane iz sale, to je dan koji su planirali toliko dugo, suosjećam s njima - rekao je jedan od pozvanih dok je drugi poručio kako sigurno neće propustiti veliku utakmicu. 

- Shvaćam, to je njihova svadba, ali zahtjev nije normalan. Međutim, moji prijatelji i ja sigurno nećemo propustiti finale Lige prvaka koje igra naš klub i naći ćemo način da gledamo taj susret - poručio je. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?