Član Predsjedništva BiH

Ivanić: Regiji neophodno jačanje međusobnog povjerenja i spremnosti na kompromis

23.08.2017.
u 12:18

Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić razgovarao je danas s predstavnicima Nacionalnog komiteta za američku vanjsku politiku, koju je predvodila predsjednica Komiteta Rosemary DiCarlo, o unutarnjoj političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH, stanju u regiji i opredijelјenost BiH za europske integracije.

Ivanić je informirao predstavnike Komiteta o unutarnjim političkim prilikama u BiH, uz napomenu da i stanje u BiH, ali i cijeloj regiji, nije zadovolјavajuće.

Istaknuo je da je kompletnoj regiji, uklјučujući trokut Sarajevo-Beograd-Zagreb, neophodno jačanje međusobnog povjerenja i spremnosti na kompromis, te naglasio da bi isklјučivo zatvaranje pitanja iz prošlosti doprinijelo smanjenju tenzija i relaksaciji odnosa.

Posjetom BiH predstavnici Nacionalnog komiteta za američku vanjsku politiku, kojeg čine visoke diplomate, započeli su obilazak zemalјa regije, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?