sredstva brzo prikupljena

Hum u središnjoj Bosni-Vitez realizirala značajan projekt za udrugu ,,Betanija”-Vitez

01.07.2019.
u 12:50

,,Hum u središnjoj Bosni-Vitez” na inicijativu gospodina Slavena Čovića realizirala je značajan projekt za udrugu za pomoć osobama sa poteškoćama u razvoju ,,Betanija”-Vitez. Udruga zajedno sa Slavenom Čovićem je pokrenula akciju prikupljanja sredstava za kupnju električnog klavira za udrugu ,,Betanija”-Vitez. 

Kako su rekli iz ,,Hum u središnjoj Bosni”-Vitez, klavir je potreban za realizaciju projekta glazbene seanse za osobe s poteškoćama u razvoju. 

Kako kaže predsjednik ,,Hum u središnjoj Bosni”  Mateo Marić, nije dugo trebalo da se skupe potrebni novci da se realizira značajan projekt za udruženje ,,Betanija” koja svojim radom pokazuje želju za čineći dobro za boljitak cjelokupne zajednice. 

Udruga se želi posebno zahvaliti: Band Triumph, Hb- band, Exponent band, Innuendo band, tamburaški sastav ,,Zlatne žice”, Josip Popović, Pekara Modus-Vitez, Party servis Matošević, Foto studio Brzoka, Weddings Josip Banović, Weddings Anto Skopljak, Alojz Čakarić, Josip Vrebac, Mario Tustonja, Mato Neimarević i naravno Slavenu Čoviću koji je pokretač ove akcije. 

Udruga je poslala poruku za sve ljude dobre volje ,, Nemojte se nikad umoriti čineći dobro”, a to je i njihov moto. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?