Novi napad nasilnika

Hrvatski povratnik u Konjicu brutalno pretučen, samo branio svoju imovinu

19.05.2017.
u 07:00

Hrvatskog povratnika Mirka Vicu iz mjesta Ljesovina u konjičkoj općini pretukao je u srijedu i nanio mu teške ozljede Đulejman Turković Đema, lokalni nasilnik, koji je i ranije prijetio Vici i povratnicima te im stalno krade šumu. Vice je s teškim ozljedama u predjelu glave i tijela prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru na odjel ORL, dok je policija, nakon dojave, uhitila Turkovića i zadržala ga u prostorijama Policijske postaje Konjic.

Udario ga motorom

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije potvrdili su izgred, navodeći inicijale napadnutog i nasilnika. Kao obračun najstrašnijih bandi odigrao se u srijedu popodne napad u mjestu iznad naselja Ljesovina nedaleko od Buturović Polja u kojemu je do rata živio veliki broj Hrvata. Kako je za Večernjak potvrdio sam Vico, on je toga dana čuo rad motorne pile na lokaciji Topolovine ili Gornjeg Trijebnja. Nije odmah išao na mjesto gdje se sve događalo, ali sumnjao je kako se nastavlja s krađom šume lokalnih Hrvata. Kako je sječa potrajala dulje, odlučio je krenuti i oko 16 sati je stigao na uzvisinu gdje je ugledao jednoga nepoznatog čovjeka koji se nalazio nedaleko od motokultivatora s prikolicom koji je, očito, služio za izvlačenje drva.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije