MOSTAR

Herceg razgovarao s predsjednicom Općinskog suda u Čapljini

14.09.2023.
u 10:40

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg održao je radni sastanak s novoimenovanom predsjednicom Općinskoga suda u Čapljini Emilijom Zrnić.

Herceg razgovarao s predsjednicom Općinskoga suda u Čapljini

Razgovarali su o aktivnostima Općinskog suda, njegovu ustrojstvu, problemima s kojima se susreće djelatnost sudstva u cjelini, kao i o planovima budućega djelovanja kojim bi se kakvoća rada podignula na višu razinu, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Čestitavši predsjednici Zrnić na preuzimanju visoko odgovorne dužnosti, prvi čovjek Vlade HNŽ-a istaknuo je ovom prigodom kako zakonodavna, izvršna i sudska vlast predanim radom, svaka u sklopu svojih mjerodavnosti, mogu dodatno unaprijediti djelovanje HNŽ-a, tako i cjelokupne BiH.

- Našu suradnju, na korist i zadovoljstvo svih naših sugrađana, moramo njegovati i razvijati, međusobno se upotpunjujući u čuvanju ustavno-pravnoga poretka koji nam jamči mir, stabilnost, u konačnici i napredak. Općinski sud u Čapljini od iznimne je važnosti za žitelje toga kraja, a Vlada HNŽ-a će, kroz svoja redovita sredstva i redovite aktivnosti, nastaviti skrbiti o svim jedinicama lokalne samouprave, tako i o vitalnim potrebama i projektima s prostora Grada Čapljine – poručio je Herceg.

Upoznavši ga s aktivnostima, planovima i aktualnim poteškoćama u djelovanju Općinskoga suda Čapljina, Zrnić je zahvalila Hercegu na susretu i razgovoru, pozdravivši napore Vlade HNŽ-a da, u sklopu svojih ovlasti i mogućnosti, pomogne prevladavanju izazova s kojima se susreće sudska vlast u HNŽ-u, dodaje se u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?