Ispraćeni na vječni počinak

Građani Gradačca se oprostili od oca i sina koji su ubijeni u krvničkom pohodu

15.08.2023.
u 16:09

Otac i sin Đengiz i Denis Onder, koje je protekog petka u krvničkom pohodu ubio Nermin Sulejmanović, danas pronalaze svoj vječni smiraj, a brojne osobe ih ispraćaju na vječni počinak.

Rodbina, prijatelji, susjedi i građani Gradačca danas su nazočili pokopu Đengiza i Denisa Ondera, koji su ubijeni proteklog petka, dok je majka, odnosno supruga Harisa teško ozlijeđena te se i dalje nalazi u bolnici.

Velika tuga vlada i danas u Gradačcu, posebno u naselju Požarike, a mještani su u nevjerici ispratili svoje susjede na vječni počinak.

Vjerski obred je obavljen ispred Požaričke džamije, dok otac i sin, jedan pored drugog svoj vječni smiraj pronalaze na groblju – haremu Šehitluci.

Jučer je sahranjena Nizama Hećimović koju je na brutalan način prvenstveno pretukao, a zatim i likvidirao Sulejmanović. Potom su ubijeni otac i sin koje je ubojica usmrtio na dvije različite lokacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?