SAVJETUJE MAMA NA INSTAGRAMU

Evo kako možete osvježiti jastuk na kojem spavate - bez pranja u perilici

Instagram
02.03.2021.
u 08:09

Eksplozija vrućeg zraka u sušilici rublja osvježit će jastuk jer je će visoka temperatura u samo 20 minuta ubiti sve bakterije, napisala je ova mama na Instagramu

Jastuci se brzo prljaju bez obzira na zaštitu jastučnice jer i do njih dođu prašina, znoj i grinje, a u perilici rublja se ne bi trebali prati često jer se većina punjenja tako uništava. Instagram korisnica Lysney Queen of Clean pokazala je zato u svom videu kako njeni jastuci i bez pranja dugo ostaju čisti i izgledaju kao novi.

- Eksplozija vrućeg zraka u sušilici rublja osvježit će vaš jastuk jer je će visoka temperatura u samo 20 minuta ubiti sve bakterije - napisala je na Instagramu. 

A iako njen savjet vrijedi za većinu jastuka, Lysney upozorava da u sušilicu ne stavljate jastuke od memorijske pjene. Ova mama troje djece i zaljubljenica u čišćenje predlaže i da jastuk promijenite barem jednom u dvije godine.

- Ako vam više ne nudi potporu i kvrgav je, vjerojatno trebate novi - kaže ona i savjetuje brzi test: jednostavno preklopite jastuk na pola i ako se ne vrati u prvobitno stanje, vrijeme je za kupnju novog.

-Odlično, hvala vam što stalno s nama dijelite svoje savjete - napisala je jedna od nekoliko tisuća pratiteljica, a većina je rekla da će ovo i sami isprobati.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije