video topi srca

Dječak dobio poseban božićni poklon koji je htio cijeli život

video
27.12.2016.
u 16:51

JANELLE RICE na Božić je na svom Facebooku podijelila snimku svog 11-godišnjeg sina Landona, koji je rastopio srca diljem svijeta, prenosi Index.hr

U videu dječak otvara božićne poklone i pronalazi onaj koji je najviše htio cijeli svoj život - potvrdu o posvojenju. "Landon je jako htio da ga posvoji moj suprug Daniel te da preuzme njegovo prezime", ispričala je Janelle za Mashable.

Janelle je u braku s Danielom 10 godina, a Landon je od malena govorio da želi da ga mamin suprug posvoji. "Prvi put smo tu želju čuli kada je imao 5 godina. Rekao je da se želi 'udati za tatu' kao što sam se ja udala, kako bi svi mogli imati isto prezime", ispričala je Landonova majka.

Kada je završio peti razred i trebao primiti "diplomu", rekao je učiteljici da ne želi da ga prozovu njegovim prezimenom, već Danielovim - Landon Rice.

"Tada smo znali da to zaista moramo učiniti", ispričala je Janelle. Daniel je u tajnosti počeo s procesom posvajanja i uspio taman na vrijeme da Landon dobije najljepši poklon za Božić.

"Svu svoju djecu tretiramo jednako, tako da je za nas ovo čista papirologija, ali Landonu je zaista značilo puno", rekla je Janelle.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije