Naslovnica Vijesti

David Dragičević ni godinu nakon ubojstva drugi put pokopan, sada u Austriji

15. ožujka 2019. u 14:09 0 komentara 497 prikaza
Foto: Klix.ba

Veliki broj Banjolučana, ali i građana BiH koji žive i rade u Austriji, ispratilo je po drugi put 21-godišnjeg Davida Dragičevića na vječni počinak, ovaj put u Wiener Neustadtu, piše Klix.ba. 

Pokopu su nazočili majka Suzana Radanović i otac Davor koji je krajem prosinca napustio Banju Luku i sada živi u Austriji, kako kaže, pod zaštitom njihove policije. 

Davidovo tijelo u četvrtak je dovezeno u Wiener Neustadt kod Beča nakon što je ekshumirano na groblju u Banjoj Luci. Davidov pokop u Austriji bila je želja njegovih roditelja koji tim činom i simbolično poručuju da ne žele ni da kosti njihovog ubijenog djeteta budu u gradu i zemlji u kojoj neće odgovarati onikoji su krivi za smrt njihovog djeteta. 

Poručili su da im je danas teže nego kada su ga popkopali prvi put, jer jednogodišnja borba nije rezultirala istinom i pravdom. 
Brojni građani danas su nazočili pokopu te dali podršku Davoru Dragičeviću, a među njima je bio i Muriz Memić.

Jedina utjeha im je što će sada moći obilaziti grob svoga sina redovito i olakšati dušu.

Tako je David Dragičević nepunu godinu dana nakon ubojstva u Banjoj Luci, kada je njegovo tijelo pronađeno u rijeci Crkvini, drugi put pokopan. 

Slučaj ubojstva ovog Banjolučanina još nikada nije razrješen, a borbu za pravdu i istinu nastavlja grupa "Pravda za Davida".

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.