Zamjenik predsjedatelja Doma naroda

Čović: Već sada može imenovati mandatara za sastav Vijeća ministara BiH

Ana Popović
28.02.2019.
u 13:01

"Neću govoriti o rokovima, ali vjerujemo da je sasvim izvjesno da sljedeći mjesec imamo Vijeće ministara", kazao je Čović.

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda PSBiH i predsjednik HDZ-a Dragan Čović rekao je kako se nada da će Dom naroda PSBiH uspješno raditi u naredne četiri godine.

"Duboko vjerujem da će Dom naroda PSBiH koji je danas izabrao svoj Kolegij uspješno dogovoriti plan rada i za ovu i za naredne četiri godine. To je što se tiče Doma naroda, s obzirom na to da Parlamentarna skupština djeluje na prinicpu donjeg i gornjeg doma duboko vjerujem da ćemo imati zajednički kolegij oba doma, nadam se već sljedeći tjedan, ovo je moj osobni stav", kazao je Čović, piše Klix.ba. 

Kada je riječ o formiranju Vijeća ministara BiH, on je rekao da su počeli razgovori o formiranju Vijeća ministara BiH i smatra da se već sada može imenovati mandatara za sastav Vijeća ministara BiH.

"Neću govoriti o rokovima, ali vjerujemo da je sasvim izvjesno da sljedeći mjesec imamo Vijeće ministara", kazao je Čović.

Odgovarajući na pitanje kada se očekuje sastanak predsjednika HDZ-a BiH, SDA i SNSD-a, Čović je odgovorio da je danas o tome razgovarao s Izetbegovićem i da će razgovarati i s Miloradom Dodikom kako bi u narednih nekoliko dana održali sastanak.

Čović nije želio komentirati mogućnost ulaska DF-a u vlast .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?