lider HDZ-a BiH i HNS-a

Čović najavio nove pregovore o Izbornom zakonu: Sve treba biti gotovo do 25. siječnja

14.01.2022.
u 19:28

"Mislim da idući tjedan imamo nekoliko razgovora, da bi oko 23, 24, 25. siječnja trebali biti završni razgovori o temi Izbornog zakona BiH s predstavnicimam europske i američke administracije, u skladu s dogovorom iz Mostara", rekao je Čović.

Pregovori o promjeni Izbornog zakona trebali bi završiti za desetak dana, najavio je danas lider HDZ-a BiH i HNS-a, Dragan Čović.

On je danas nakon sastanka na Kupresu kazao da bi sastanci s europskim i američim predstavnicima o Izbornom zakonu trebali biti završeni do 25. siječnja. 

"Mislim da idući tjedan imamo nekoliko razgovora, da bi oko 23, 24, 25. siječnja trebali biti završni razgovori o temi Izbornog zakona BiH s predstavnicimam europske i američke administracije, u skladu s dogovorom iz Mostara", rekao je Čović, prenosi Klix.

Nakon toga, dodao je, ići će se u daljnje pripreme, između ostalog i u manje izmjene Ustava BiH kako bi se mogli provesti izbori.

Čović se danas na Kupresu sastao sa gradonačelnicima i načelnicima iz svoje stranke, a nazočili su i ministri iz Hrvatske Nataša Tramišak, ministrica regionalnog razvoja i fondova EU i Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije