Mostar

Brojni sadržaji na manifestaciji Dani prava 2017

24.05.2017.
u 10:57

Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održava se tradicionalna manifestacija "Dani prava 2017". Kroz niz predavanja, radionica i debata, studenti proširuju svoju izobrazbu, ali i bruse vještine kroz raspravu o aktualnim temama od važnosti za našu zemlju i Europu. Tako je u sklopu ovogodišnjih "Dana prava", održano simulirano suđenje - Regional moot Court te debata na temu "Financiranje prihvata izbjeglica u zemlje Zapadnog Balkana od Europske unije".

Dekanica Pravnog fakulteta, prof.dr.sc. Vesna Kazazić istaknula je kako pored teorijskih znanja za studente ključnu ulogu igra i praktični vid izobrazbe, a "Dani prava" su jedan od načina stjecanja iste.

Manifestacija "Dani prava 2017" traje do 26. svibnja. Sutra (četvrtak, 25.05.) biti će održano predavanje odvjetnika Josipa Muselimovića s početkom u 11 sati, dok će u 12 početi radionica:"postupak pred Europskim sudom za ljudska prava i praktički značaj Europske konvencije za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda".

"Dani prava 2017" će završiti u petak, 26.05.2017. godine sa dva zanimljiva programa. U 11 sati će biti održano simulirano suđenje, Vis moot competition, Beč, 2017. Dok će u 12 sati biti održano predavanje Anite Perić iz Službe za zapošljavanj, najavljeno je s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?