Čavara i Pereiro

Brazil može pomoći BiH na putu ka EU

čavara brazilac
05.11.2015.
u 15:17

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je u nastupni posjet veleposlanika Federativne Republike Brazil u BiH Manoela Antonija de Fonseca Couto Gomes Pereiru.

Veleposlanik Pereira izrazio je spremnost za jačanje veza između Federativne Republike Brazil i Federacije BiH kroz ulaganja u ekonomski i turistički sektor, priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

Pozdravio je napore FBiH u usklađivanju legislative s legislativom Europske unije, navodeći kao pozitivan primjer usvajanje Zakona o radu te kazao da Federativna Republika Brazil svojom pomoći i ulaganjima može pridonijeti bržem kretanju FBiH i BiH na putu ka Europskoj uniji.

Predsjednik FBiH zahvalio je Federativnoj Republici Brazil za sveukupnu potporu FBiH i BiH, te istaknuo da nastavak dobrih odnosa s Brazilom, zemljom koja je u uzlaznoj putanji napretka, pridonosi boljem i stabilnijem ekonomsko-socijalnom stanju u FBiH i BiH, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?