Armand Assante povjerio svoje oči Klinici Svjetlost

16.10.2018.
u 16:43

Poznati hollywoodski glumac Armand Assante koji je glumio u više od 100 filmova i 15 televizijskih serija te osvojio nagradu Emmy, po preporuci Ivane Trump, prve supruge američkog predsjednika Donalda Trumpa, odlučio je na kratko napustiti filmski set i povjeriti svoje oči Klinici Svjetlost.

Prof. dr. sc.  Nikica Gabrić je poznatom glumcu omogućio savršen vid na svim udaljenostima ugradnjom multifokalnih Symfony leća bez potrebe nošenja naočala. Sama operacija trajala je 10-ak minuta po oku, u lokalnoj potenciranoj anesteziji, potpuno bezbolno i sigurno.

Klinika Svjetlost među prvim je bolnicama u Europi koja je započela s ugradnjom najnovije intraokularne leće Symfony. Zajedno s još 13 europskih oftalmoloških centara, Svjetlost je 2014. godine sudjelovala u Europskoj multicentričnoj kliničkoj studiji koja je pratila prve rezultate ugradnje Symfony leće. Tijekom studije operirano je 12 pacijenata kojima su među prvima u Europi u oba oka ugrađene ove leće i na taj način operirana mrena i riješena potreba za nošenjem naočala. Nakon odličnih rezultata uveli smo Symfony leće u svakodnevnu praksu.

Klinika Svjetlost je ponosna da je glumac, koji ima mogućnosti da se operira u bilo kojoj klinici u svijetu, odabrao upravo Kliniku Svjetlost. To je još jedna potvrda izvrsnosti i prepoznatljivosti Klinike Svjetlost na svjetskom nivou. Ujedno je to priznanje i za hrvatsku medicinu koja se pokazala da može stajati uz bok najboljim medicinskim centrima izvrsnosti u svijetu, a sasvim sigurno i veliki doprinos zdravstvenom turizmu koji postaje sve više aktualan.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?