mostar

Ante Živković iz Metkovića pobjednik 1. mostarskog polumaratona

asd
Pogled.ba
09.04.2017.
u 13:30

Ante Živković iz Metkovića pobjednik je 1. "Mostarskog polumaratona - Central osiguranje" kojeg je istrčao za 1 sat, 14 minuta i 32 sekunde.

Drugo mjesto osvojio je Alija Imamović iz Sarajeva,  dok je trećeplasirani bio Vinko Sliško iz Tomislavgrada. U polumaratonu su sudjelovale i brojne pripadnice ljepšeg spola, a prva je na cilj stigla Marija Vrajić iz Zagreba.

 Start Mostarskog polumaratona, na kojem je sudjelovalo 444 natjecatelja iz 16 zemalja svijeta, bio je na mostu u Vojnom, uzvodno od centra grada, dok je cilj utrke bio ispred tržnog centra Mepas Mall. Dionica polumaratonske utrke iznosila je 21.097 kilometara.

Organizatori su ranije priopćili kako svi veći gradovi u svijetu, ali i regiji imaju polumaratonske utrke (Zagreb, Beč, Dubrovnik, Beograd, Ljubljana......) te da će na tu kartu 9. travnja po prvi put biti ucrtan i Grad Mostar kao kulturno, sportsko i gospodarsko središte Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije