kvare zabavu

U Kini naredili prosjacima da prose iz kaveza

Oktomama
Foto: Big Pictures
1/2
21.09.2012.
u 08:11

Organizatori festivala u gradu na jugu Kine prosjacima su postavili ultimatum rekavši im kako njihovo prisustvo kvari doživljaj posjetiteljima, te ako žele prositi moraju to činiti iz kaveza.

Organizatori religioznog folk festivala u gradu na jugu Kine naredili su prosjacima da prose iz kaveza inače će ih udaljiti sa festivala, piše Daily Mail. Prosjacima su postavili ultimatum rekavši im kako njihovo prisustvo kvari doživljaj posjetiteljima, te ako žele prositi moraju to činiti iz kaveza.

Kavezi poput onih u zološkom vrtu u koje su smjestili prosjake bili su toliko maleni da odrasli ljudi nisu u njima mogli stajati. Prosjaci su mogli napustiti kaveze kad god to žele, međutim, onda bi bili prisiljeni odmah biti udaljeni sa festivala i napustiti grad. - Ove godine odlučili smo da više nećemo dopustiti da prosjacu lutaju po gradu jer uznemiravaju naše goste i kvare zabavu svima - objasnio je jedan od organizatora rekavši kako ih nitko ne sili da prose te da mogu dobrovoljno izaći iz kaveza.

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije