LEKCIJA SVIMA

Zbog ove fotografije dobila prijetnje smrću, a nisu mogli ni zamisliti što se krije iza...

Facebook
06.07.2017.
u 11:01

Sporna je objava dosad podijeljena više od 12.000 puta

Majka šestero djece iz savezne države Ohio, suočila se s verbalnim nasiljem i prijetnjama smrću nakon objave fotografije na kojoj se pohvalila s 'pirsanjem' djetetovog obraza. 

- Ja sam roditelj, ona je moje dijete i mogu raditi što god želim. Ja odlučujem umjesto nje dok ne napuni 18 godina. Napravila sam je, posjedujem je - napisala je Enedina Vance. Sporna je objava dosad podijeljena više od 12.000 puta, a bijesni roditelji nisu mogli ni zamisliti kako je sve to zapravo velika lekcija! Naime, majka je zapravo željela skrenuti pozornost na obrezivanje sinova, piše Daily Mail. Pirsing je bio lažan.

 

- Ironično, ljudi koji su me bili spremni pretući me na smrt zbog mojeg argumenta zašto sam pirsala dijete, upotrijebili su posve isti argument kako bi opravdali obrezivanje svog djeteta - objašnjava Vance. Vance je članica 'tihe aktivističke grupe' koja se bori protiv sakaćenja dječjih genitalija. Ovu fotografiju-eksperiment s razlogom je stavila kako bi naglasila da roditelji ne mogu i ne smiju odlučivati o tijelu svog djeteta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije