nakon obilnih padalina

Zagorje u problemima zbog poplava, voda odnijela most u Donjoj Stubici

16.05.2023.
u 22:43

Obilne padaline i aktivacija klizišta uzrokovala je probleme u prometu na području Krapinsko-zagorske županije, a voda je odnijela i pješački drveni most u Donjoj Stubici.

Prema informacijama iz tamošnje Županijske uprave za ceste zbog aktivacije novonastalog klizišta Globočec u duljini od otprilike 50 metara cesta je zatvorena za promet svih vozila, javlja HRT

Velika količina padalina odnijela drveni most u Donjoj Stubici. Riječ je o privremenom drvenom mostu za pješake, a koji je privremeno rješenje jer se na toj lokaciji radi novi most.

Mještani na društvenim mrežama objavljuju fotografije i informacije s terena. Prema tim informacijama dio ceste koji povezuje Andraševca i Oroslavja je pod vodom i promet je trenutno u prekidu.

Pojedini dijelovi Krapine imaju problema u opskrbi s električnom energijom. Naime, zbog jakog vjetra srušeno je nekoliko stabala koja su prilikom pada potrgala električne vodove. Ekipe HEP-a su na terenu i otklanjaju kvarove.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije