Predsjednik Srbije

Vučić najavio bolju opskrbu robom trgovine na sjeveru Kosova

Aleksandar Vučić
07.07.2019.
u 16:47

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u nedjelju da će Srbija u narednih dan ili dva uspjeti dodatno opskrbiti robom široke potrošnje trgovine na Kosovu.

Kako je rekao, to nije uvijek lako i jednostavno, ali vjeruje da će Srbija osigurati, ne samo da tamo ljudi ne budu gladni i žedni, već da imaju normalan i pristojan život, prenose beogradski mediji.

Podsjećamo, objekti na sjeveru Kosova zatvoreni su početkom ovog tjedna zbog taksi koje je Priština uvela na proizvode iz Srbije.

U nedjelju su se trgovine na sjeveru Kosova, prema riječima nekih vlasnika tih objekata i građana sjeverne Mitrovice, malo bolje opremile srpskim proizvodima.

Zbog problema u opskrbi osnovnim životnim namirnicama, Eparhija raško-prizrenska je na sjeveru Kosova otvorila i humanitarne punktove gde najugroženije obitelji mogu dobiti osnovne životne namirnice. 

Građani i vlasnici tamošnjih trgovina smatraju da je najbolje rješenje da se Priština i Beograd slože, jer u sadašnjoj situaciji svi gube.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?