KOBNI IZLAZAK

U pucnjavi u noćnom klubu u Arkansasu najmanje 17 ranjenih ne starijih od 25 godina

01.07.2017.
u 15:53

Žrtve, u dobi od 16 do oko 25 godina, prebačene su u bolnice. Jedna od njih je prvo bila u kritičnom stanju, ali je kasnije stabilizirana. Policija smatra da ovaj incident nije povezan s terorizmom

Najmanje 17 osoba je ranjeno u pucnjavi na koncertu u noćnom klubu u američkoj svazenoj državi Arkansasu u subotu, izvijestila je policija a prenose američki mediji.

Policija istražuje incident koji se dogodio u noćnom klubu u Little Rocku i prema prvim podacima do pucnjave je došlo zbog "svađe na koncertu".

Više ljudi je ozlijeđeno u stampedu koji je nastao kada su počeli bježati iz kluba Power Lounge nakon pucnjave oko 2.30 sati po lokalnom vremenu, javio je  ABC News.

Žrtve, u dobi od 16 do oko 25 godina, prebačene su u bolnice. Jedna od njih je prvo bila u kritičnom stanju, ali je kasnije stabilizirana. Policija smatra da ovaj incident nije povezan s terorizmom

"Čini se da se radilo o svađi do koje je došlo na koncertu", navodi policija. 

Zasad nitko nije uhićen.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije