IDENTITET NEPOZNAT

Turska policija deportirala Hrvata zbog terorizma: 'Nećemo biti hotel za ISIL-ovce'

pixsell
06.03.2020.
u 20:27

Kako navode mediji, Ministarstvo je u priopćenju naznačilo kako se operacija deportiranja stranih terorista u domocilne zemlje, a koja je počela 11.studenog prošle godine, nastavlja i dalje.

Turski mediji i pojedini arapski pozivajući se na izvještaj Ministarstva unutarnjih poslova Turske, objavili su kako je u sklopu deportacije terorista stranog porijekla, deportiran i jedan terorist hrvatskog porijekla.

Kako navode mediji, Ministarstvo je u priopćenju naznačilo kako se operacija deportiranja stranih terorista u domocilne zemlje, a koja je počela 11.studenog prošle godine, nastavlja i dalje.

Turski ministar unutarnjih poslova Suleyman Soylu, rekao je da Turska "nije hotel za teroriste ISIL-a koji su državljani drugih zemalja".

Detalje oko deportacije kao i identitet hrvatskog državljana nisu objavili niti ministarstvo unutarnjih poslova Turske niti mediji .

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?