ZASLUŽIO PLJESAK

Svi su ostali u nevjerici: Zastupnik umjesto da govori na raspravi izvadio prsten

29.11.2019.
u 14:34

Mislilo se kako će Flavio Di Muro govoriti o temi na raspravi

Flavio Di Muro, zastupnik Lige čelnika Mattea Salvinia, tijekom rasprave o stanju na prostorima koji su u Italiji prije tri godine pogođeni potresom, zaprosio je zaručnicu Elisu De Leo, nezaposlenicu koja je u tom trenutku bila na tribini parlamentarne dvorane namjenjenoj posjetiteljima.

Mislilo se kako će Di Muro govoriti o temi na raspravi. No, kada je dobio riječ sagnuo se kako bi izvukao zaručnički prsten okrenuo se prema tribini i kazao: “Elisa, hoćeš li me oženiti?”. Zastupnici Lige su mu pljeskali.

 

 

Predsjednik Zastupničkog doma Roberto Fico je zaljubljenog legistu spočitao, odnosno kazao kako “upotrijebiti rad parlamenta za tako što nije baš poželjno”.

U talijanskom parlamentu se vidjelo svašta. Od svađa do tučnjava. I prije par dana su se neki zastupnici potukli. Ali još nitko nije upotrijebio parlament da bi zaprosio zaručnicu ili zaručnika. Stvarno neki zastupnici od institucija stvaraju lakrdiju i onda se čude što nemaju naklonost građana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?