'RASPLAKALA SAM SE'

Supruga poginulog vojnika: 'Bila sam ljuta, Trump se nije mogao sjetiti imena mog supruga'

23.10.2017.
u 17:40

"Vodio sam vrlo prijateljski razgovor s udovicom narednika La Davida Johnsona i izgovorio sam njegovo ime već na početku, bez oklijevanja!", napisao je on.

Udovica američkog vojnika ubijenog u Nigeru progovorila je u ponedjeljak s puno emocija o kontroverznom telefonskom pozivu koji joj je uputio predsjednik Donald Trump, optužujući ga da se nije mogao sjetiti imena njezina supruga.

Narednik La David T. Johnson (25) poginuo je s još tri Amerikanca u zasjedi džihadističke skupine u Nigeru 4. listopada.

"Predsjednik je kazao kako zna za što se zalagao, ali to boli. Rasplakala sam se. Bila sam ljuta zbog tona njegova glasa i načina na koji je to rekao", izjavila je njegova udovica Myeshia Johnson na postaji ABC News.

"Čula sam kako muca pokušavajući se sjetiti imena mojeg supruga i to me najviše zaboljelo, jer ako se moj suprug ondje bori za našu zemlju, ako riskira svoj život, zašto se ne možete sjetiti kako se zove", dodala je ona.

"Ništa nisam rekla, samo sam slušala. Bila sam jako ljuta, još sam se više rasplakala", izjavila je mlada žena, trudna s trećim djetetom La Davida Johnsona. Predsjednik joj je jako brzo odgovorio tvitom, opovrgavajući njezine navode.

"Vodio sam vrlo prijateljski razgovor s udovicom narednika La Davida Johnsona i izgovorio sam njegovo ime već na početku, bez oklijevanja!", napisao je on.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?