Njemačka vlada:

Pucanje po migrantima ne dolazi u obzir

migranti
02.02.2016.
u 07:36

Komentirajući prijedlog Frauke Petry, čelnice Alternative za Njemačku (AfD), predstojnik kancelarkinog ureda Peter Altmaier rekao je: "Taj prijedlog je nehuman"

Vlada njemačke kancelarke Angele Merkel odbacila je u ponedjeljak kao "apsurdne" sugestije čelnice sve popularnije desne stranke AfD da bi policiji trebalo dopustiti korištenje oružja protiv ilegalnih migranata.

Komentirajući prijedlog Frauke Petry, čelnice Alternative za Njemačku (AfD), predstojnik kancelarkinog ureda Peter Altmaier rekao je: "Taj prijedlog je nehuman i apsurdan. AfD je time pokazao svoje pravo lice."

Dodao je kako smatra da će potpora AfD-u zbog toga pasti.

AfD je trenutačno na trećem mjestu po popularnosti s potporom oko 13 posto građana, iza Merkelinih konzervativaca i socijaldemokrata.

Glasnogovornik njemačkog ministarstva unutarnjih poslova također je u ponedjeljak rekao kako korištenje oružja protiv migranata ne dolazi u obzir.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije