POGLEDAJTE VIDEO

VIDEO Neredi u Gorici: Policija upala na tribinu Torcide, navijače trpa u maricu

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
15.10.2022.
u 22:12

U sudačkoj nadoknadi došlo je do incidenta na tribini s navijačima Hajduka, policija je upala i nekoliko osoba odmah izvela sa stadiona

Hajduk je u 13. kolu SuperSport HNL-a u dramatičnoj utakmici slavio na gostovanju kod Gorice (1:0). 

Splićani su imali sumnjivi jedanaesterac u 50. minuti. Marko Livaja je stao izvesti udarac s bijele točke, a prvi put od njegovog povratka u Hrvatsku njegov pokušaj s 11 metara bio je neuspješan. Ivan Banić ga je čekao, i dočekao te pokvario Livajin savršen omjer koji je do ovog susreta bio 16 od 16.

Nakon toga se, sve do kraja susreta, Gorica vrlo dobro zatvorila i spriječila Hajduku stvaranje velikih prilika, da bi se u osmoj minuti sudačke nadoknade Livaja iz tragičara pretvorio u junaka kad je sjajno proigravanje Mlakara pretvorio u pogodak za delirij sinoć vrlo žive splitske publike u Velikoj Gorici.

U sudačkoj nadoknadi došlo je do incidenta na tribini s navijačima Hajduka, policija je upala i nekoliko osoba odmah izvela sa stadiona No, situacija se nije smirila pa je policija uhićene navijače odmah trpala u maricu ispred tribine.

U videu pogledajte kako je to izgledalo. Vod interventne bio je pod Torcidom tribinom kao živi štit pa će ih prepratiti do izlazaka stadiona te iz Zagreba u čuvanoj koloni.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije