DRAMA U WIMBLEDONU

VIDEO Đoković u bijesu razbio reket i zaradio masovne zvižduke s tribina

Screenshoot
16.07.2023.
u 20:20

Tijekom prva tri seta publika mu je konstantno zviždala i vidjelo se da je srpski tenisač ometen. U dva je navrata tražio od glavnog suca da upozori publiku zbog ometanja tijekom poena, a sve je kulminiralo u petom setu

Carlos Alcaraz uspio je u petom setu pobijediti najtrofejnijeg tenisača svijeta Novaka Đokovića rezultatom 3:2 (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) te tako doći do svog drugog Grand Slama u karijeri i prvog naslova u Wimbledonu.

U petom je setu rano uspio izboriti brejk. Izazvalo je to burnu reakciju Đokovića koji je bacio reket u stup koji drži mrežu. Nakon toga tribine su mu žestoko zazviždale u znak kritike na njegovo ponašanje. Video možete pogledati OVDJE.

Tijekom prva tri seta publika mu je konstantno zviždala i vidjelo se da je srpski tenisač ometen. U dva je navrata tražio od glavnog suca da upozori publiku zbog ometanja tijekom poena.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?