DEBAKL KRALJEVA

Real dobio novu šamarčinu, a Modriću se dogodilo ono što nogometaši najviše mrze

19.05.2019.
u 15:20

U sudačkoj nadoknadi hrvatskom se kapetanu dogodilo ono što nogometaši najviše mrze - Lo Celso mu je gurnuo loptu kroz noge, i to petom.

U utakmici posljednjeg 38. kola španjolskog prvenstva Real Madrid je poražen na svom terenu, bolji od njega sa 2:0 bio je Real Betis. 

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu. U sudačkoj nadoknadi hrvatskom se kapetanu dogodilo ono što nogometaši najviše mrze - Lo Celso mu je gurnuo loptu kroz noge, i to petom. Taj detalj možete pogledati ovdje.

Betis je poveo golom Lorena u 61. minuti nakon asistencije Andresa Guardada, a na 2-0 je povećao u 75. minuti Jesé Rodriguez.

Real tako će sezonu završiti na trećem mjestu uz 12 poraza, najviše u zadnjih 20 godina, i zaostatkom od osam bodova za drugoplasiranim Atleticom i 18 bodova za Barcelonom koja kasnije igra protiv Eibara u gostima. Betis je zahvaljujući ovoj pobjedi skočio na deseto mjesto. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije