NAKON POKUŠAJA ŠKARA

Potresne scene u Posušju: Begić se dva puta srušio, odvezen u bolnicu

31.08.2022.
u 20:23

Nakon udarca škarama Begić je pao na leđa i tom prilikom ozlijedio vrat.

Na kraju utakmice između Posušja i Željezničara vidjeli smo potresne scene koje su uzrokovale i kraći prekid susreta.

Mladi napadač Posušja Luka Begić je u jeku napada svoje ekipe pokušao donijeti poravnanje svom timu. Nakon gužve u drugoj minuti nadoknade, Begić je pokušao škarama pogoditi gol Željezničara, ali je udarac izblokiran.

No, nakon toga uslijedile su jezive scene na terenu. Nakon udarca škarama Begić je pao na leđa i tom prilikom ozlijedio vrat.

Napadač domaćeg tima odmah je izgubio svijest. Dotrčali su do njega svi nogometaši uključujući i one iz Željezničara i igrača su okrenuli na stranu.

Begić je brzo došao k sebi, ali kad je ustao, ponovno je pao i ponovno izgubio svijest. Hitna je odmah reagirala i odvela ga u bolnicu, a činilo se na prvu da je doživio potres mozga, piše Klix. 

O njegovom stanju se oglasio i trener Ferdo Milin, koji je nakon utakmice otkrio da su Begiću stavili okovratnik te da je odvezen u bolnicu. Trener Posušja je dodao kako se čini da je u pitanju potres mozga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije