Odlučilo sudačko povjerenstvo

Plemići odahnuli, Peljto sudi derbi s Borcem

19.10.2023.
u 16:40

Irfan Peljto sudit će susret Borca i Zrinjskog, dviju momčadi koje su najveći favoriti za osvajanje nove titule prvaka Bosne i Hercegovine. Peljto je najbolji bosanskohercegovalčki sudac koji godinama sudi i europske susrete, te su brojni odahnuli, a napose navijači Zrinjskog zbog brojnih prigovora na niz sudaca koji su loše vodili susrete u kojima je igrala momčad iz Banja Luke koja se nalazi na prvome mjestu s osvojenih 25 bodova. Odlučilo je to danas sudačko povjerenstvo, a u kuloarima se prije toga spominjalo ime suca Miloša Gigovića koji je u nekoliko navrata favorizirao banjolučane. 

Drugi Zrinjski nakon devet kola ima 21 bod iz devet susreta. Utakmica koja se igra u nedjelju mogla bi biti važna prekretnica u korist domaćeg Borca ili pak Plemića koje nakon toga dvoboja očekuje i susret Konferencijske lige UEFA protiv varšavske momčadi Legije.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije